sestdiena, 2014. gada 8. februāris

Sirds Siltuma Darbnīca- tiek arī no manis

     Lēnu garu,  starp slimošanām, nebeidzamajām krāsns kurināšanām,  kopīgām multfilmu skatīšanas reizēm un vakara miega dziesmām, tamborēju un adīju arī mazuļiem, ko savā gādībā ņēmusi Sirds siltuma darbnīca.
     Šoreiz mazliet neierastāka krāsu kombinācija, bet gala rezultāts man tomēr ļoti iet pie sirds. Izmēģināju arī jaunu tamborrakstu, ko nošpikoju no Bienes man darinātā musturdeķa gabaliņa. Izdevās un patīk! Zinu, ka noteikti izmantošu vēl citos darbos, jo tamborējums veidojas blīvs, bet, tajā pašā laikā, arī elastīgs.





Mazo micīti un zeķītes adīju , kā ierasts, bet šaubas rada izmēra atbilstība. Ļoti ceru, ka neesmu nošāvusi greizi. Sevi mierinu ar domu, ka dzimst priekšlaikus taču pat nepilnu kilogramu mazi, bet sīkti mazuļi, kuriem nepieciešams mans un arī Tavs sirds siltums. 



    Abi šī gada pirmie komplekti gatavi, izmazgāti, saules staros izžāvēti, notvaicēti un krājas kaudzē. Līdz nākamajai darbiņu nodošanai 1. aprīlī vēl laika gana. Ceru, ka pievienošu vēl kādu komplektu, kas steidzīgajiem mazuļiem noderēs.

Lai vairāk uzzinātu par Sirds siltuma darbnīcu, vari palasīt  šeit


Līdz citai reizei! 
Tava Anna

2 komentāri: