trešdiena, 2014. gada 5. februāris

Higiēnisks spilvens.

        Čau!
   Tikai nerauc uzaci par nosaukumu šim ierakstam :D  Viss ir ok, par personīgo higiēnu šoreiz nekā, par gultu arī nē  :D :D :D   Šoreiz atkal par manu bērnudārznieku.
    Manam   jaunietim  bērnudārzā bija vajadzīgs spilvens, ko lietot, sēžot uz zemes, ko ņemt līdzi uz zāli, skatoties teātra izrādes, ejot ciemos ...Es ar lielu prieku ķēros pie darba un sašuvu pamatīgu ķisentiņu  "Mammas roku" stiliņā  Paldies, Tev, Laine!
   Mazais vīriņš dikti priecīgs, nes savu spilvenu līdzi un aktīvi to izmanto līdz brīdim, kad grupas telpās iemaldās "dārziņa" medpersonāls, kas noraida šāda spilvena lietošanu grupas telpās, jo tas esot NEHIGIĒNISKS.
   Laikam esmu ļauna, jo smējos dikti un ķēros klāt pie savas vecās jakas, ko mana mamma saglabājusi no maniem pamatskolas laikiem  ;)  Būs higiēniskāk!



   Piedurknes nost, apkakle un apakšmala ciet, sānu vīles nošūtas! 
 10 minūtes un ērti  "apģērbjams" spilvens ir gatavs. 

    Ar Trīciju laikam esam uz viena viļņa, jo arī viņai šodien tā pati mode spilvenu apģērbšanā, bet man vēl jaunas bikšeles puikam jāuzšuj- no pāri palikušajām piedurknēm!






Par foto redzamo zaķi arī pastāstīšu, bet to gan citu reizi... Attā! 


P.s. Novēli manam puisim ātrāk  atsākt lietot savu spilvenu, jo viņš  jau trešo nedēļu slimo pa māju, bet spilventiņš skumst "dārziņā"...


4 komentāri:

  1. Baigi feinais :) Ko nozīmē nehigiēnisks? Ka nevar mazgāt?
    Kas tad nu Arčpuikam? Tik ilgi jau slims :( Lai veselība iekšā, slimība ārā!!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, esot nehigiēnisks, jo nevarot noņemt pārvalku un izmazgāt atsevišķi no paša pildījuma. Mani skaidrojumi par to, ka viss ir šūts un gatavots tā, lai droši var mazgāt un centrēt visu kopā, netika ņemti vērā.
      Par jaunekļa veselību pastāstīšu citā vietā ;) ok?

      Dzēst
  2. Atbildes
    1. Es arī! Tās cilvēku atrunas reizēm ir graujošas...smieklīgākais jau ir tas, ka tas spilvens turpina dzīvot grupā un nevienu nav nokodis ar savu nehigiēniskumu, bet tomēr vajadzēja citu :D

      Dzēst