piektdiena, 2014. gada 10. janvāris

Pirmā Sirds siltuma kripatiņa šogad no manis...

  Gads ir iesācies...Savādāks nekā citi, bet ļoti darbīgs. Cilāju savus kamolus, audumus un domāju labas domas. Pirms laika  dzimušajiem mazuļiem ļoti vajadzīgs siltums. Ar milzīgu lepnumu sirdī skatījos "Latvijas lepnumu 2013" un darināju savu pirmo šī gada sirdsdarbiņu...








Šoreiz tiešām esmu aizrāvusies kvadrātos- musturdeķa darināšana ir atstājusi savu iespaidu :D   Reizē gan vienkārši, gan krāsu spēlē izteiksmīgi. 
Pati par sevi iesmeju, ka zeķītes nav "mans formāts" , bet tomēr arī no manis tiek pa  kādai zeķītei- pēc vajadzības un lieluma...



Lai mazās kājeles aug līdz lielo zeķu lielumiem, bet mums, adītājām un tambrētājam, netrūkst dzijas, iedvesmas un "draudzīgu kājiņu" , kuras iepriecināt! 
Lai labi un mīļi top! 

Tiekamies drīz...

6 komentāri:

  1. Labs darbs tiek darīts! Lai veicās! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, Aija! Man ir liels gandarījums, ka varu ar savu rokdarbošanos, kādam izdarīt labu...

      Dzēst
  2. Dots devējam atdodas! Kaut kad viss šis Jūsu radītais sirds siltums nāks pie jums atpakaļ ar vismaz trīskāršu spēku :) Malači!

    AtbildētDzēst
  3. ĻOOOTI skaists komplektiņš! Tāds ar mīlestības pilnu sārto un sargeņģeļu balto! Vienmēr ar prieku noskatos uz Taviem darbiņiem, un domāju, ka jāmācās adīt, lai arī varu dāvāt mazuļiem kripatiņu sava siltuma :)

    AtbildētDzēst