pirmdiena, 2011. gada 7. novembris

Kāpēc tik ilgi nerakstīju jeb kas jauns mūsmājās?

     Mīļie sveicieni maniem lasītājiem un blogdraugiem! Šobrīd jūtu, ka pienācis brīdis, lai pastāstītu, kamdēļ pārstāju rakstīt http://www.anna-annaslade.blogspot.com/ 
    Tas bija agrs pavasaris, kad uzzinājām priecīgu ziņu, ka mūsu ģimenē ieradīsies mazulis. Gaidīšanas laiks vēl nav beidzies, lai arī lieliem soļiem tuvojamies šai priecīgajai dienai. Šis laiks nav bijis viegls- rīta nelabumi, draudi zaudēt mazuli, slimnīcas, sistēmas... Arī jaunākie ieraksti šajā blogā tapuši, atrodoties slimnīcā. Nav bijis viegli,tieši tamdēļ- saudzējot sevi un mazo, trauslo dzīvībiņu, neko nerakstīju. Varbūt bijāt ievērojuši, ka mani ieraksti parasti tapa ļoti agrās rīta stundās, ko cilvēks-normālais parasti sauc par nakti. Šajā laika periodā, mīļie, izvēlējos gulēt...
    Bet tagad ceru, ka viss nejaukais ir aiz muguras, droši varam gaidīt šo ļoti svarīgo dienu! Tieši tamdēļ top lietiņas, kas svarīgas mazuļa ikdienā. Kā pirmo Jums atrādu mazuļa sedziņu.



      Sedziņa tapusi no gabaliņiem 8*8 cm, arī gabaliņi izmantoti 8*8= 64 gb. Zili raibās sirsniņas tamborēšanai izmantota dzija Laila Color (Turcija- 50% poliamīds, 25% kokvilna, 25% akrils), bet šampanieša baltais tonītis ir no baby akrila. Tamborēšanai  izmantoju šo  shēmu.


    Lai sedziņu varētu izmantot dažādos laika/temperatūras apstākļos, apakšā izveidota arī oderīte. Odere tapusi no kašmira mēteļauduma- piegriezts vajadzīgā lieluma auduma gabals, ar zig-zag dūrienu apstrādāts, tad aptamborēts, veidojot pogcaurumus. Pogas piešūtas dubulti- no vienas puses pogāšanai, no otras-smukumam un nostiprināšanas mezglu noslēpšanai.



Nu, lūk! Sedziņa gaida savu jauno īpašnieku...:)

12 comments:

  1. Es zināju, Anita, es to sen jau zināju (nu nē, es to nojautu)! :) No sirds apsveicu!!! Lai Tev pienāk brīnišķīga un skaista tā- īstā diena, jūsu satikšanās!

    Ārkārtīgi skaista sedziņa, man ļoti patīk krāsas un viss izpildījums :)

    AtbildētDzēst
  2. Ļoti skaista sedziņa un šūpulītis tik jauks! No sirds vēlu, lai viss jums abiem ir labi!

    AtbildētDzēst
  3. Cik jauki!No visas sirds - mīļi sveicieni Tev un gaidāmajam mazulītim.Lai patiess viss viss izdodās!Gaišas un saulainas Jums visiem dieniņas!!!

    AtbildētDzēst
  4. Paldies par ideju oderei!

    AtbildētDzēst
  5. kā es bēdājos, kad Tu tā pēkšņi pazudi un kā es priecājos, ka tam bijis tik BRĪNIŠĶĪGS iemesls!!! Saudzējiet sevi, cik vien spēka - tas ir vissvarīgākais. No sirds apsveicu, samīļo no manis to, kurš puncītī :)
    Sedziņa tik mīļa un tik pārdomāta - tādu var radīt tikai vienā eksemplārā un tikai savam mazulītim :)))

    AtbildētDzēst
  6. Fantastiski skaista un mīļa sedziņa! :)))) Un šūpulītis:))))
    Skaistu, saulainu atlikušo gaidīšanas laiku un burvīgu satikšanos! :)))

    AtbildētDzēst
  7. Cik skaista sedziņa! :) No sirds apsveicu Tevi ar brīnišķīgo notikumu! :)
    Es arī Tavam blogam sekoju līdzi un nevarēju saprast, kur paliki. Pa šo laiku gan arī no lasītāja esmu pārtapusi par blogotāju, tāpēc, jo vairāk - priecājos par Tavu atgriešanos! :)
    Lai viss izdodas! :)

    AtbildētDzēst
  8. Burvīga sedziņā!
    Un brīnišķīgs notikums vēl priekšā, visu to labāko!

    AtbildētDzēst
  9. Aija, ticu, ka nojauti, kas un kā...sievietes jau jūt šis lietas, vai ne!
    Irēna, Gadalaiku Inese, Inga- paldies par Jūsu laba vēlējumiem.:)
    Inese- tieši saudzēšanas dēļ šobrīd un arī iepriekš nebiju ļoti aktīva blogotāja, bet kādu reizīti jau kādu raksta galu uzrakstīt jau gribas.
    Andrasballe- Paldies! Man liels prieks, ka esi pārvērusies par jauku blogotāju, paviesojos arī pie Tevis, man ļoti patika, tikai Blogris man joprojām neļauj pievienoties nevienam kā sekotājam, tamdēļ grūti izsekot jaunumiem.
    Padurvjuspraugu- Paldies!

    AtbildētDzēst
  10. Mīļā, Anna! Man jāteic tāpat kā Aijai - es nojautu! Jo bieži vien ir tā - ja cilvēks ilgstoši pazūd no virtuālās vides, tad visdrīzāk kaut ko tiešā vai pārnestā nozīmē perina. :D
    Un māmiņas jo sevišķi- -grūtniecība ar visām tai piemītošajām īpatnībām ir laiks, kad pasaule apkārt šķiet mazsvarīga! :)

    Esmu bezgala priecīga par jūsu ģimenīti! Veselību un izturību pēdējā brīdī pirms bēbīša satikšanas!

    AtbildētDzēst
  11. Laine, paldies! Sievietes intuīcija ir ļoti spēcīga:)

    AtbildētDzēst