trešdiena, 2012. gada 29. februāris

Dārgumu pods.

     Jau labu laiku gribēju pagatavot Helas smuko vācelīti, bet manās mājās nekad nav ievārījuma spainīšu- vāru vienmēr pati, burkās lieku pati...Bet, nu gribās dikti, dikti...Gatavojoties kādām viesībā, tika iepirkta majonēze 1 kg spainītī. Lielāks jau tas spainīts ir, bet ko padarīsi, ja dikti gribās. Mēģināju likt to lietā.  
    Izgrieztie apļi nr.1 un nr.2 man bija akkurāt par 10 cm lielāki kā pamācībā. Šūšanas darbi noritēja diezgan viegli, bet manā mājā uzradās nevis eleganta, maza vācelīte, bet riktīgs pods! Ko, nu? Mēģinu, kaut ko labot ar pērļu virteni, bet elegances kā nav, tā nav...nu, nerodas tā!!!  Meituks glāba podu no iznīcības- glabāšot tur jūras apskalotos akmentiņus, stikliņus un gliemežvākus. Lai jau kalpo podiņš godam!

8 komentāri:

  1. nu nezinu, kur Tev tas kreņķis - pods ir itin jauks, krāsa ir gana eleganta un koša. Pēc pieredzes zinu, jp lielāks pods, jo vairāk tajā ietilpst :)))
    Mums atkal zaptcpodiņi gan mazie, gan nākamā izmēra krājas kaudzē - žēl izmest, bet nu apzinos, ka tik daudz vācelīšu savu mūžu nešūšu :))) Bet tomēr glabāju drošībai, ja nu pēkšņi kādai jaunai dāmai vaig dāvanu, tad žvīk žvāks gatava...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī krāju visādus plastmasas trauciņus, a ja nu ievajagās...Parasti gan tos, kas ar vākiem-tos izmantoju ogu, diļļu, loku saldēšanai.

      Dzēst
  2. Manuprāt, pat ļoti smuks podiņš. Un tiešām izmērs NAV par lielu. Tieši kā vajag, lai saliktu visu, ko vajag!

    AtbildētDzēst
  3. Esmu jau saradusi ar to podiņu...būs jau labs, ietilpība tiešām varena. Tik biju iedomājusies to daudz smalkāku, graciozāku

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vispār, ja dārgumu daudz, tad vajag lielu podu :D

      Dzēst