otrdiena, 2011. gada 25. oktobris

Glābju džinsus pēc mākslas skolas apmeklējuma.

Labu rītu/ dienu/ vakaru!  Kā, nu kuram, kas šeit ieskatās.
  Mans stāsts šoreiz par smukām džinsenēm, kas k-kā nav spējušas noturēties zem priekšauta mākslas skolas apmeklējuma reizē...Laikam dikti interesanti bija, ka līda laukā no priekšauta apakšas, bet par ziņkārību ir bijis jāsamaksā- KRĀSAS PLEĶIS TAISNI SEJĀ!!!


    Neko darīt! Mammas pienākumos ietilpst piestrādāt arī par glābšanas vienību sakrāsotām biksēm. Velku laukā savus peles krājumus ( Gaspažiņas labojums- vāveres krājumus- nu, taču piemīlīgāk skan attiecībā pret mammu :D ). Atrodas gabaliņš no vecas aizkaru malas...Griežam laukā iepatikušos motīvus, spraužam stratēģiski svarīgās vietās ar adatiņām un, ar pērlīšu šujamo diegu taisam "plastisko operāciju" džinsītēm...


   Tīri elegants veidojums sanācis! Krāsas kleksi, kas joprojām mēģina tikt laukā no mežģīnes apakšas, slēpjam zem bagātīga pērlīšu izšuvuma.

 Tuvplāna bilža kleksim un skaistajam mežģīnu motīvam. Gaspažiņa dikti laimīga, staigā dipsi gorīdama ( kā jau kārtīgs meitietis tik šikos džinsos...). Vajagot visus motīvus tā izžūt (ak, mīļā meita, kurš gan pusdienas varēs sataisīt, ja mamma tik ar pērlītēm izšūs...). Gaspaģins  ar' vakarā izsaka spriedumu, ka bikses labas sanākušas, bet viņam arī tādas vajagot...Kur likt mežģines uz viņa biksēm, nav skaidrs :D

4 komentāri:

  1. feins glābšanas pasākums - jāsaka, ka tev ļoti skaisti veco aizkaru krājumi :)))

    AtbildētDzēst
  2. Inese, man darbiņā ir fantastiska auklīte, kas ik pa brīdim patīra savus krājumus un atnes man ar tekstu, ka man jau noteikti noderēs...Aizkara strēmelīte arī no viņas krājumiem.

    AtbildētDzēst
  3. :)) Tu tik forši uzrakstīji par bikšu glābšanas operāciju, ka gribot negribot jāsmejas:)))))

    AtbildētDzēst
  4. Inga, labi, ka man izdevās izvilināt smaidu no Tevis. Man prieks!

    AtbildētDzēst