ceturtdiena, 2013. gada 19. decembris

" Mammu, man rīt vajag..."



    Ak, šī tik daudzas reizes dzirdētā frāze, kuras turpinājums ir tiiik nojaušams. Mammu ausis tas parasti sasniedz vēlā vakara stundā, kad katrs sevi cienošs veikalnieks jau savu bodīti ir aizslēdzis ciet, bet rīt taču vajag noteikti... 
   Šoreiz vajag noteikti attiecās uz apsveikumu kartiņām- apaļiem 20 gb., jo klases biedri un audzinātāja taču jāsveic tuvējos svētkos.
   Protams, ka visi skaistie papīri bija beigušies, papīra līme arī, pirktu kartiņu ideja pat netika apspriesta. Minūtes 10 intensīvas mammdomas un meitai priekšā tiek nolikta krava ar lentīšu atgriezumiem, nelielām auduma kripatiņām, pogām, kopā sabirušām pērlītēm, karstā līme un vienkrāsains, ar izteiktu reljefu rotāts, tapešu rullis.

Ķeramies pie darba! 










      Lieki piebilst, ka rezultāts pārsteidza ne tikai manu Gaspažiņu, bet arī mani pašu. Ilgi abas priecājāmies, ka no tik vienkāršām lietām var pagatavot skaistus apsveikumus. Atliek vien tik daudz, kā ielīmēt iekšā apsveikuma vārdus, kas rakstīti uz piemērota papīra, jo, kā jau noproti, uz tapetes kreisās puses īsti labi nerakstās...



13 comments:

  1. super kartiņas. un kārtējo reizi pierādās, ka visskaistākās lietas var pagatavot "no nekā" mājās atrodamo :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, Madara, tā sajūta, ka no it kā nekā, no tā, ko cits izmestu ārā, var radīt glītas un noderīgas lietas, ļoti priecē.

      Dzēst
  2. Ļoti skaisti, patiešām! ČAKLAS MEITENES! :)

    AtbildētDzēst
  3. wow, kādi burvīgi darbi jums tapuši!!!
    Jā, man no šīs frāzes vakara melnumā parasti kājas stīvas paliek :), jo zināms, ka sekos kaut kas nereāls, bet tomēr obligāti izdarāms :)))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mhmm, tā frāze gāž no kājām :D Bet mammas ir foršas un vienmēr tiek galā, vai ne?

      Dzēst
    2. tur jau ir tā mammu unikalitāte, ka gala beigās tak ar visu tiek galā :) Tik bērnos tas rada pārliecību, ka nākamo reizi atkal var pēdējā vakarā atcerēties par kaut ko ļooooooooooooooti svarīgu :)

      Dzēst
  4. Vispār ļoti patīk, kad uz kartiņām izmanto mežģīnes! Izskatās eleganti, pat ļoti nevajag pārspīlēt ar podziņām un vēl kaut ko!
    Super jums izdevies!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Lielām māksliniecēm liela pogu izvēle, tad, nu izklaidējas, kā var!
      :D :D :D

      Dzēst
  5. Es teiktu, ka pat ļoti glaunas kartiņas ir izdevušās "no nekā"! Malači, meitenes :)

    AtbildētDzēst
  6. Fantastiki un kā vienmēr viss ģeniālais vienkāršs!Ak, tās mammas, ko tik viņas nevar!

    AtbildētDzēst
  7. Ļoti labas kartiņas... mamma super

    AtbildētDzēst