sestdiena, 2012. gada 24. novembris

Labi sākās, bet ...beidzās nekā.


     Man mājās ir mazs, jauks, gandrīz gadu vecs zēns. Arī daudzām citām mammām ir tādi mazi, jauki, gadrīz gadu veci bērniņi- zēni un meitenes- kas visi ir atnākuši pie mums ap decembra  laiku. Cits tad, kad novembris vēl šļakstās ar lietus lāsēm, cits tad, kad decembris kaisa savus sniega putraimiņus un dedziņa svētku eglītē sveces, bet cits tad, kad iestājušies jau janvāra bargie sali...
    Mēs, vairākas mammas dalijāmies savās izjūtās, raizēs, bailēs, priekos, laimes mirkļos visas kopā...
Bet, kādā brīdī iezagās mūsu starpā ...pat nemāku teikt, kas. Bet tas, kas iezagās, izjauca skaistu un mīļu ieceri- kopīgi radīt saviem mazuļiem sedziņas. Jā, jā, tās pašas gabaliņsegas. Katram savā krāsā, bet radītas kopā.
    Mani radītie gabaliņi ir atraduši savu ceļu pie lietotājiem.  Ceru, ka noderēs un sildīs mazos ziķerus.











10 comments:

  1. ...nu jau jau tā, es būtu ņēmusi savus gabaliņus un uztaisījusi segu pati sev vai saviem mazajiem :)
    Skaisti!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Aiju, zini- nē...Pie manis ir atnākuši 6 gabaliņi, vēl 2 ir ceļā...Gan jau arī manam mazajam, kas tiks. Man nav žēl savu gabaliņu, man sirdī ir cerība, ka mazajiem patiks un mammas izdarīs savu darbiņu līdz galam.

      Dzēst
  2. Atbildes
    1. Paldies! Katrs ir radīts ar lielu mīlestību pret mazuļiem :) Par katru ir piedomāts!

      Dzēst
  3. Žēl, ka nesanāca.Mēs te vienā musturtusiņā runājām, ka gribas atkal paklučoties.Man pašai ir divas jaukas segas, bet laikam neatteiktos vēl kādu uzdarināt.Tas process tik aizraujošs, var tik daudz jauna apgūt un dziju galus izlietot!Var jau būt, ka tik jāpadod ziņa un ideja un var pabeigt iesākto, tik citā sabiedrībā!Lai izdodas!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man divas lielāks klucīšsegas un viena mazāka, ko pati liku kopā. Cerēju arī uz ceturto, bet tai paredzētie gabaliņi pārtaps dekoratīvajos spilvenu pārklājos.
      Novēlu Tev saņemt dūšu un mesties iekšā jaunā deķēnā!

      Dzēst
  4. Ewe
    Gabaliņi no Elzas mammas pavisam noteikti kādā brīdī ceļos pie Artiņa ;)

    AtbildētDzēst