svētdiena, 2012. gada 18. marts

Pūcīšmode nonākusi arī līdz mūsmājām...


Jā, jā....arī es nolēmu izmēģināt pievienoties pūcīšmīļotājiem! Brāļkundziņam radās vajadzība pēc jaunas, plānākas un lielākas micītes- izmantoju izdevību izpausties, jo uz Alisi jau kļūst grūti eksperimentēt. Pēdējā laikā nākas bieži dzirdēt, ka to nevar vilkt, jo kāds smiesies, tas nav īpaši stilīgi vai es, galu galā, neko nesaprotu no modes...
Laikam jāsāk pārkārtot domāšanu...

Bet Brālkundziņš apmierināts, mamma iedvesmota- top arī lenčbikses, kas būtu velkamas kopā ar micīti!


P.s. Kā uzšūt gana stilīgu kleitu spurainai jaunkundzei?

5 komentāri:

  1. Feina pūčcepure!
    Man nav spurainas jaunkundzes (tikai spurains 2+gadnieks), tāpēc draudu izklausīties pārgudra, bet pajautā viņai! Iesaisti viņu modeļa izvēlē! Lai pati uzzīmē vai parāda kādā žurnālā, uz ielas (vai citur), ko aptuveni gribētu. Lai piedalās auduma izvēlē. Manuprāt, tas ir pirmais solis, lai pašūtu ko tādu lai spurains jaunietis k-ko gribētu vilkt mugurā. Es pati tāda biju! ;c) Lai veicas!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Zini, ar auduma izvēli nav tik grūti kā ar to piegrieztnes izveidi- kas ir tas labākais un kā to dabūt gatavu?

      Dzēst
  2. Grūti ar spurainu jaunkundzi. Manējai tagad deviņi gadi, kādreiz tikai meiteņu (es un viņa) šopings algas dienā uz apģērbu vaikaliem bija pilnīga laime, bet tagad nopirkt kaut ko pa prātam ir ļoti grūti. Esmu nonākusi pie secinājuma, ka labāk nopirkt vienu lietu, kas patīk jaunkundzei, kaut arī tā ir salīdzinoši dārgāka lieta, nevis trīs citas lētākas lietas, kuras tāpat stāv skapī un tiek uzvilktas ar nelaimīgu seju labi ja vien pāris reižu. Vairs neuzprasos pēc došanās uz veikalu, bet gaidu, kad pati ierosinās, ka vajag kaut ko jaunu. Ar kleitām (klasiskā izpratnē) mums pavisam grūti, vienīgā kleita patreiz ir sporta deju kleita priekš sacensībām. Labprāt manējai patīk legingi un gari krekli (tipa minikleita) ar jostām.
    Lai veicas ar kleitas izvēli!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tu apraksti tieši manu situāciju- deviņi gadi, nav nekā, ko vilkt, veikalā sāk palikt grūti izvēlēties.
      Ar kleitām un svārkiem mums nav tik traki- labprāt nēsā, bet neko nemāku tādu uzšūt, lai cik ļoti man to gribētos...Arī tādu minikleitu pie legingiem labprāt uzšūtu, bet kur lai tiek pie piegrieztnes. Līdz šim vairāk esmu redzējusi tikai mazām meitenītēm gatavas iegrieztnes, bet tādām ātri augošām gandrīz pusaudzēm nekā...

      Dzēst
  3. Sveiciens ar pievienošanos pūčmīļiem! :)

    AtbildētDzēst