trešdiena, 2014. gada 23. aprīlis

Zaļš

        Starp pavasara atnākšanu, zaļo zāli un rāmajām rīta kafijām radu...Lēnām, pa vienai virtenītei, pa pāris pērlēm, pa mazai kripatiņai...jo...



          Atlika vien man Bienītei pateikt, ka esmu pilnas slodzes mamma, kā jauns un interesants darbs atnāca un mani sameklēja :)  Esmu bibliotēkas vadītāja- ar visām no tā izrietošajām sekām ;)  Galīgi zaļa šajā amatā, galīgi zaļa šajā profesijā, bet ar lielu gribu un degsmi censties, mācīties un radīt...ka tik nepazūdu zaļajā zālē!!!
       Savu blogošanas pieredzi negribu mest malā, tamdēļ arī bibliotēka ir tikusi pie sava bloga-  

 
ir vieta, kur aizrit  mana darba diena.
 Nāc un ieskaties, ko mēs ar bibliotēkas apmeklētājiem daram!
 Priecāšos Tevi tur satikt arī virtuāli!
         Tava Anna ;)
(galīgi zaļa :D )

ceturtdiena, 2014. gada 17. aprīlis

Zaķis Stiķītis

Zaķu ierakstam briedu ilgi- gandrīz no Ziemassvētkiem. Nav ne Lieldienas klāt, kad esmu gatava! :)
Laikam, jau tieši tik ilgu laiku vajadzēja, lai varētu Tev par šo kundziņu pastāstīt.  Bet piedzīvojis viņš ir dauuuudz! Var teikt, ka šī ir trešā  reize dzimšanai, bet tikai tagad viņam ir ļauts būt par zaķi. Pirmajā reizē bija sarafāns, tad bija Vilku madāmas tērps  manai Gaspažiņai, bet trešajā reizē
 ( beidzot!!!)  dzima Zaķis.

 
         Gaspažiņa uzmanīgi un rūpīgi šuva savu skaistuli Ziemassvētku bezsniega brīdienās.  Izmantoja tērpa svārku daļu, bet akcentam pielika nelielus gaišāka vilnas auduma atgriezumus. Seja tika šūta ļoti, ļoti rūpīgi!  Un rezultāts priecē gan pašu šuvēju, gan lepno mammu. Mazais brālis ātri vien novērtēja māsas skaisto darinājumu un ieguva sev jaunu miega sargātāju guļvietiņā...:)  Māsa sašuva vēl otru Zaķkundziņu ( tas šoreiz bez portreta), bet arī otrs pārcēlās uz brāļa guļvietu...;)




    Savs laiks miega sargāšanai, savs laiks braucieniem uz bērnudārzu, savs laiks " spodrināt ūsas"  un piedalīties pavasara zaķu izstādē blakus pagastā. Turiet īkšķus par mūsu feini Zaķi, lai viņam veicas!


   

 Lai Jūsu mājās skaistas un tīkamas Lieldienas! 

Tiekamies pēc svētkiem!